Drevený dekoračný stolík s policami

50,90 € 

JACOB 3 01

Zariaďujete si novú domácnosť alebo sa len snažíte oživiť izbu, ktorá už dlhšie vyzerá rovnako? Nový závan do Vášho interiéru prinesiete jednoducho, a to v podobe dekoračných stolíkov. Tie si nájdu miesto v každej izbe u Vás doma. Záleží len na tom, ako ich chcete využiť. A možností naozaj nie je málo.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dekoračné stolíky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Nie je tajomstvom, že celkový dojem z interiéru je často tvorený malými detailmi, ktoré na nás zapôsobia už na prvý pohľad. Dekoračné stolíky v domácnosti upútajú pozornosť každej návštevy a je celkom pravdepodobné, že spustia rad komplimentov na Váš nový moderný bytový doplnok.


V našej ponuke nájdete klasické drevené dekoračné stolíky na trojnožke, ale aj stolíky, vyhotovené v kombinácii dreva a kovu, ktorá je v súčasnosti moderná a tiež často vyhľadávaná. V tomto kúsku nábytku je skĺbený jedinečný štýl a zároveň praktické využitie. Využitie dekoračných stolíkov je naozaj široké. Môžete naň položiť kvetináč, vázu s voňavými kvetmi, obľúbenú fotografiu v štýlovom rámčeku alebo môže jednoducho poslúžiť aj ako nočný stolík vedľa Vašej postele. Umiestniť ich môžete v každej izbe vo Vašej domácnosti, od vstupnej miestnosti až po spálňu.

 

 

Výška: 66 cm

Dĺžka: 25 cm

Šírka: 42 cm

 

drevo, kov

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Vlastnosti:

  • Farbakrémová
  • MotívModerný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie