Romantický dekoračný nápis na stenu

Spresnite výber produktu
Varianta neexistuje
Biela
Biela
Červená
Červená
Čierna
Čierna
Fialová
Fialová
Hnedá
Hnedá
Modrá
Modrá
Oranžová
Oranžová
Ružová
Ružová
Zelená
Zelená
Žltá
Žltá
Tmavozelená
Tmavozelená
Tmavomodrá
Tmavomodrá
Tmavohnedá
Tmavohnedá
Zrkadlová

30,50 €
ks

Kód produktu: FLEN7 Doprava a platba

Ani vy si neviete predstaviť steny u Vás doma bez žiadnej dekorácie? Nástenné obrazy v tomto prípade patria ku klasike, ktorú pozná a má doma každý. Svoj domov si môžete ozdobiť aj tak, že siahnete po niečom, čo Vášmu interiéru prinesie jedinečný a originálny vzhľad. S našou ponukou dekoračných nápisov na stenu môžete privítať svojich hostí, môžu Vás povzbudiť pri práci či dokonca pripomenúť, že život je nádherný.


Tieto dekorácie na stenu sú vhodné na umiestnenie v interiéri. Krásne sa budú vynímať v ktorejkoľvek izbe, v kancelárskych či v rôznych verejných priestoroch. Vyberte si nápisy rôznych farieb podľa toho, ako sa to hodí práve Vám. Aplikácia týchto nápisov na stenu je jednoduchá a zvládne ju naozaj každý. Na zadnej strane dekorácie sú špeciálne lepiace pásky, pomocou ktorých tieto bytové doplnky na stenu nalepíte a budú dobre držať na svojom mieste. Nečaká tak na Vás náradie ani zbytočné diery v stene. 


 

Výška 21 cm

Šírka 32 cm

Hrúbka 3 mm


Sú vyrobené z vysokokvalitného akrylu, ktorý vyzerá ako sklo, ale je oveľa ľahší. 


ff


Dekorácie na stenu majú vysoký lesk.Na ich spodnej strane sa nachádzajú penové obojstranné pásky. Stačí odstrániť papieriky z pásky a jednoducho dekoráciu pritlačiť na stenu. Následne je potrebné odstrániť vrchnú fóliu, ktorá chráni výrobok pred poškriabaním.

 

Balenie: Dekorácie sú balené v krabici z lepenky a obalené v bublinkovej fólii aby sa predišlo ich poškodeniu pri preprave. 


kkk


Možnosť výberu farby: áno


Parametre

FARBA Čierna
ŠTÝL Moderný