Zelená dekoračná obliečka na vankúš 45x45 cm

Množstvo:

9,90 € 

EURCHP-818-MIE

Ak túžite po príjemnej zmene vo Vašej izbe, tak Vám ponúkame mäkučké obliečky na vankúšiky s dlhým vláknom. Dekoračné obliečky sú zamatovo hebké a po dotyku s nimi ich už nebudete chcieť vymeniť za iné. Obľúbené farebné kombinácie Vám pomôže skrášliť Vás domov behom malej chvíľky.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Ponúkame Vám obľúbené chlpaté ozdobné obliečky na vankúšiky, ktoré dostanú nie len Vás, ale aj Vašich priateľov a blízkych pri každej ich návšteve. Neslúžia len ako moderná dekorácia na gauče, kreslá alebo postele, ale s radosťou sa o ne budete chcieť aj opierať. Štýlové prevedenie a živé farebné varianty umožňujú vybrať si vhodnú obliečku, ktorú si môžete doladiť k ostatným bytovým doplnkom.  V našej ponuke nájdete nie len chlpaté deky a prehozy, ale aj koberce. Váš domov bude vďaka nim pôsobiť harmonicky a jednotne. Máte radi mäkké a hebučké látky? Tak s chlpatou obliečkou budete veľmi spokojný a nebudete ju chcieť už vymeniť. Vďaka svojmu materiálu bude pôsobiť nadýchane. Dokonca sa nemusíte ani báť, že sa Vám obliečka praním zničí alebo stratí vlákna a výhodou sú aj termoregulačné a antialergické vlastnosti.

 

Rozmer: šírka 45 x dĺžka 45 cm 

Materiál: 100% polyester.

 

 

Naše hebké chlpaté obliečky na vankúšiky Vám zútulnia domov za pár sekúnd. Podeľte sa so svojimi blízkymi s nápadom na skrášlenie svojho domova  a podarujte im ich. Bude to zaručene príjemné prekvapenie.

Vlastnosti:

  • FarbaZelená
  • MotívBez motívu

Podobné produkty

Vybrali sme pre Vás niekoľko alternatív, ktoré si zaslúžia pozornosť.