Koberec krémovej farby s vysokým vláknom 133 x 190 cm

44,90 € 

TUTELM-00003

Hľadáte nevšedný koberec, ktorý zakryje studenú a prázdnu podlahu Vašej izby? Doprajte si aj Vy moderný a vo všeobecnosti obľúbený chlpatý koberec, z ktorého nebudete chcieť zísť dole. Jeho jemné vlasové vlákna  budú potešením a masážou pre Vaše nohy a farebné prevedenie oživí Vašu izbu.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Chlpaté koberce
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

  

Ponúkame Vám kusové koberce s dlhým vlasom, ktoré už nebudete chcieť vymeniť za obyčajné. Ak zháňate koberec, ktorý svojimi farbami zničí všetku fádnosť a nehostinnosť miestnosti a zároveň Vás hebkosťou dotyku prekvapí pri každom prechádzaní, tak už hľadať nemusíte. S radosťou si budete môcť naň ľahnúť a odpočinúť si alebo sa na ňom hrať so svojimi deťmi. Bonusom je aj protišmykový materiál, ktorý Vám umožní bezpečné chodenie po koberci. Chlpatý koberec môžete položiť do stredu izby napríklad pod konferenčný stolík alebo aj ku posteli. V našej ponuke si k nim môžete nájsť aj závesy, chlpaté obliečky na vankúšiky, chlpaté deky alebo prehozy na sedacie súpravy, ktoré Vám pomôžu doladiť celú miestnosť.

 

Koberec je dostupný v nasledujúcich rozmeroch:

šírka 133 x dĺžka 190cm 

 

Dĺžka vlasu: 3,6 cm 

Hrúbka koberca: 4 cm

 

 

Chlpatý koberec nemusí tešiť len Vás, ale môže sa stať skvelým darčekom aj pre Vašich blízkych alebo priateľov. 

Vlastnosti:

  • FarbaBiela
  • Rozmery133 x 190 cm

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie