Vanilkové plyšové prehozy, deky na posteľ 200 x 220 cm

43,90 € 

TUTNAZ-01027

Ak si zakúpite chlpaté deky z našej ponuky, tak sa ich už nebudete chcieť vzdať. O svojej kvalite Vás presvedčia jemným a hebkým materiálom, ktorý Vás dostane pri každom dotyku. Deky môžete farebne zladiť s kobercom a závesmi, čím docielite dokonalú harmóniu farieb.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Chlpaté deky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

  

Hľadáte komfortné a hebučké deky, do ktorých sa budete chcieť zavinúť po ťažkom a náročnom dni? Ponúkame Vám luxusné chlpaté deky, ktoré sa stanú Vaším obľúbeným bytovým doplnkom. Svoje miesto môžu nájsť v spálni ako prikrývka na posteľ, ale vyniknú aj na sedačkách a kreslách v obývačke. Farebné prevedenie oživí každú miestnosť a spolu s chlpatým kobercom a chlpatou dekoratívnou obliečkou na vankúšik, ktoré nájdete v našej ponuke, bude izba vyzerať fantasticky a jednotne. Deka je bohatá na množstvo vlasových vláken, ktorých dotyk pripomína plyšovú hračku a pri ich praní nedochádza k vyblednutiu alebo poškodeniu. Deka sa stane Vaším spoločníkom na dlhé roky, a potešia Vás aj jej antialergické a termoregulačné vlastnosti a nemusíte sa báť ju dať aj do detskej izbičky, pretože je vhodná aj pre deti.


Hľadáte eleganciu, luxus a štýl? Chcete mať doma deku, ktorú Vám bude každý závidieť? Chcete si skrášliť svoj domov neobyčajne zaujímavým doplnkom? Tak potom už neváhajte ani chvíľočku, pretože určite budete príjemne prekvapení, tak ako už množstvo spokojných zákazníkov.


Dostupné rozmery deky: 
šírka 200 x dĺžka 220cm

Materiál: 100% hodvábne mikrovlákno

 

 

Chlpaté deky ako darček? Prečo nie! Inšpirujte sa našou ponukou mäkučkých diek,  ktoré potešia každého.

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová
  • Rozmery200 x 220 cm
  • MotívBez motívu

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie