hotove_zavesy

Na 100% platí, že dokonca aj zdanlivo malé ozdobné detaily majú veľký vplyv na konečné usporiadanie akéhokoľvek interiéru- a tu nehovoríme len o obytných priestoroch, ale aj o kanceláriach alebo verejných priestoroch, kde strávime veľa času. Patria medzi ne napríklad dekoratívne vankúše, príjemné prikrývky a deky, obrusy v jedálňach alebo módne  koberce, ktoré často dodajú poslednú pomyselnú bodku v celkovom charaktere každej izby.

Častokrát sa pri zariaďovaní interiéru zabudne na jeden veľmi podstatný prvok, ktorým sú okná. Pričom každý deň sa   cez ne pozeráme, kontrolujeme vonku počasie alebo si vychutnávame šálku rannej kávy s pohľadom na krajinu za ním. Preto by sme tentokrát chceli venovať pozornosť závesom.

Zameriame sa na prezentáciu niekoľkých nápadov na overenú dekoráciu okien v rôznych miestnostiach v našom dome a navrhneme riešenia, ktoré podčiarknu ich dizajn a rýchlo Vám pomôžu získať skvelý vizuálny efekt.


Výber závesov

Pri výbere dekoračných závesov do domu alebo bytu by sme mali brať v prvom rade ohľad na štýl, v ktorom sú usporiadané jednotlivé miestnosti a taktiež jej účel - či je to miesto na odpočinok, na trávenie voľného času alebo na prácu. Tu je niekoľko užitočných a univerzálnych tipov na výber hotových závesov pre konkrétne miestnosti.


Obývačka

Práve tu prijímame hostí a trávime voľný čas s našimi blízkymi. To je dôvod, prečo je dôležité, aby okenné závesy do obývačkboli na jednej strane reprezentatívne, ale aby zároveň aj pomáhali dotvoriť v miestnosti pocit útulnosti. V takom prípade budú najlepším riešením závesy, ktoré pomôžu vytvoriť hrejivý dojem a doplnia celkový interiérový dizajn. Všetko závisí od Vašeho vkusu a veľkosti obývačky. Môžete sa rozhodnúť pre jemné a neutrálne odtiene (odporúčame pre menšie priestory) alebo modely vyrobené z hrubších a objemnejších tkanín (ideálne pre klasické interiéry).

              zatemnovaci_zaves      bezove_zavesy      vinage_zavesy


Spálňa

V spálni sa môžete aktívnejšie vyšantiť s farbami na závesoch. Ale kvôli funkcii tejto miestnosti si stojí za to vybrať taký model závesu do spálne, ktorý Vám poskytne súkromie a zabezpečí prítmie. Preto pri výbere závesov do spálne uprednostníte tie, ktoré Vás ochránia pred zvedavými pohľadmi a nebudú svojimi motívmi na Vás pôsobiť veľmi rušivo.

        zavesy_hnede   moderne_zavesy   zavesy_fialove   tyrkysove-zavesy


Jedáleň

Pri výbere závesov sa jedálne sa môžete radiť aj usmerneniami týkajúcimi sa závesov do obývačky, pretože tieto dve miestnosti sú častokrát navzájom prepojené a vytvárajú jeden spoločný interiér. Ak máte radi originálne riešenia, ktoré vytvárajú elegantný dojem, tak využite možnosť výberu dvoch typov závesov, ale s podobnými farbami. Môžete zvoliť napríklad farbu prestierania alebo obrusu či čalúnených častí stoličiek.


Detská izba

Pokiaľ ide o izbičku pre detičky, tak máme najväčší priestor na to, aby sme sa mohli realizovať. Výber môže padnúť na závesy do detskej izby so zaujímavými vzormi a 3D motívmi s intenzívnymi farbami, ktoré oslovia malé deti, ale aj teenagerov.

        detske_zavesy  zavesy_micky_mouse  zavesy_princezna  zavesy_do_detskej_izby


3D dekoračné závesy na okná

Ak chcete v miestnosti vytvoriť najosobnejší vizuálny efekt, ktorý bude reprezentovať Vaše záľuby alebo obľúbené miesta či zvieratá, tak by ste mali staviť na hotové závesy s 3d motívmi na riasiacej páske, ktorá ľahko umožní nastavenie rovnakej hrúbky záhybu. Vďaka tejto okennej dekorácii môžete aj regulovať množstvo svetla vstupujúceho do miestnosti, ale aj efektívne sa skryť pred zvedavými očami Vašich susedov alebo okoloidúcich. Tieto závesy môžete zavesiť na garnižu pomocou štipčekov alebo žabiek.

Naše závesy s 3D obrázkami malebných miest, divokých zvierat alebo farebných kvetov sa vyznačujú hlavne farebnou intenzitou, originálnym dizajnom a trojrozmernosťou, čo má za výsledok akoby ste sa dívali na skutočné fotografie. K dispozícii máme závesy, ktoré sa skladajú z jedného závesu, na ktorom je zobrazený celý motív alebo potom z dvoch častí (pravého a ľavého šálu), ktoré spolu vytvárajú jeden motív. Okenné závesy s týmito vzormi sú vhodné hlavne do detských izieb, spální alebo aj do iných miestností, kde chcete vytvoriť originálny  dekoratívny “wau efekt”. Okrem závesov nájdete v našej ponuke aj obliečky na vankúše a prehozy na posteľ v rovnakom motíve.

           zavesy_tiger       zavesy_s_orchideou       zaves_plaz