Detské posteľné obliečky by mali spĺňať praktickú, ale aj estetickú stránku. Veď v ríši snov môžu byť deti čímkoľvek a keď sa prebudia, na svoje sny nikdy nezabudnú. Na posteľných obliečkach sa im môžu premávať autá, prechádzať princezné či lietať draky, detskej fantázii sa medze nekladú.

Rovnako aj obliečky na vankúšiky by mali ladiť s celkovým vzhľadom detskej izby. Malé detské vankúšiky neslúžia len k dobrému spánku. Deti sa s nimi zvyknú hrať, brať si ich na výlety či na prázdniny k starým rodičom, čím si vlastne vezmú zo sebou aj kúsok domova.

Viete kde sa deti najradšej hrajú? No predsa na zemi. Práve tá môže byť pre nich tvrdá a nepohodlná a často krát aj chladná. Preto by ste ich izbu mali oživiť kobercom, ktorý im poslúži ako plocha na hranie, ale aj ochrana pred prechladnutím. Je len na Vás či zvolíte mäkké plyšové koberce alebo koberce s detskými motívmi.

Vytvorením detského sortimentu sme chceli splniť všetky očakávania chlapcov aj dievčat. Nájdete v ňom posteľné obliečky, obliečky na vankúšiky, deky, osušky alebo koberce. Veríme, že splníme Vaše očakávania aj očakávania Vašich detí. A to je najdôležitejšie.