Vianočná štóla na stôl v béžovej farbe s vianočným stromčekom a červeným ornamentom na konci

15,90 € 

MAROSB-118

Behúne, obrusy a štóly sú presne tým, čo dokáže jednoducho podčiarknuť alebo zmeniť celkový vzhľad vašej kuchyne i jedálne. Behúne z našej ponuky sú kvalitné a ľahko sa udržiavajú čisté. Prestrite si na Váš stôl kvalitu a design, ktorý Vás poteší vo vianočnom čase.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Behúne
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

O PRODUKTE

Behúne na našich stoloch plnia v domácnosti dôležitú úlohu. Ani sa o to nemusíme snažiť  a po príprave jedál či vychutnávaní vynikajúceho obeda vždy zostanú stopy po našej nedávnej aktivite. A tak, ako sa rytier chráni brnením, tak aj Váš stôl potrebuje ochranný štít, ktorý ho ochráni pred poškriabaním, rôznymi drobnými či väčšími nečistotami, ale aj pred popálením. Z našej ponuky si môžete vybrať behúne rôznych farieb, motívov, jemných alebo výraznejších vzorov, ktoré sa dokonale hodia do moderne zariadeného interiéru ale aj na chalupu. Celkový vzhľad Vašej kuchyne ľahko doplníte aj kuchynskými utierkami, prestieraniami na stôl a záclonami, ktoré taktiež nájdete na našej stránke. 

Behúň na stôl je moderným typom prestierania, ktoré dá vyniknúť krásnej kresbe Vášho stola. Doplňte Váš stôl behúňom zo širokej ponuky, ktorú sme pre Vás pripravili na tieto Vianoce.


ROZMER

šírka 33 x dĺžka 140 cm

šírka 33 x dĺžka 180 cm

 

MATERIAL

Materiál: 100% polyester

 

DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE

Tolerancia rozmerov + / - 3%

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová