Plávajúci dávkovač chemikálií

8,90 € 

MUL29040

Plávajúci dávkovač chemikálií pre bezpečný spôsob aplikácie bazénovej chémie odolný voči korózii s nastaviteľným krúžkom pre ovládanie intervalu uvoľňovania chémie.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Bazény
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Plávajúci dávkovač chemikálií je praktický a pohodlný produkt, ktorý pomôže udržať váš bazén alebo vírivku čistú. Toto malé zariadenie je naplnené chemickými tabletami a pláva na hladine vody, pričom postupne uvoľňuje čistiace látky. Používanie chemického dávkovača vám umožní vychutnať si plávanie v čistej vode vo vašom obľúbenom bazéne. Dvojfunkčné veko navyše ochráni obsah dávkovača pred deťmi .

Dávkovač je jednoduchý na použitie, má ľahko použiteľný uzáver so systémom Twist-Lock. Bezpečný spôsob aplikácie bazénovej chémie zabezpečí bezproblémové používanie dávkovača. Materiál, z ktorého bol dávkovač vyrobený, je odolný voči korózii, čo vám umožní používať dávkovač niekoľko sezón. Obsahuje tiež nastaviteľný krúžok na ovládanie uvoľňovania chemikálie.

 

Špecifikácie:

Priemer: 12,7 cm

Kompatibilita: tablety do 2,5 cm

Hmotnosť: 0,1 kg

Výrobca: INTEX

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie