Turistická chladnička s objemom 4 L

50,90 € 

62,90 €

-19%

MAX5902802905925

Turistická chladnička s objemom 4 L, napájaním 220-240V alebo zo siete 12V, chladiacím výkonom -18-22°C vo vzťahu k teplote okolia a vykurovaním 55-65 ° C pomocou termostatu.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Autochladničky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Prenosný, elektricky poháňaný chladič efektívne znižuje teplotu o 18-22 °C v pomere k teplote okolia. Vďaka tomu môžete skladovať osviežujúce nápoje, ovocie a zeleninu a ďalšie potraviny, ktoré nevyžadujú mrazničku. Relatívne tichý chod prístroja znamená, že ho možno úspešne použiť aj v aute. Jeho funkčnosť ocenia často cestujúci, ako aj profesionálni vodiči nákladných vozidiel.

 

Chladničku je možné napájať zo siete pomocou kábla alebo zo zásuvky autozapaľovača. Oba elektrické vodiče sú súčasťou súpravy. Napájanie tradičným spôsobom znamená, že ho možno použiť aj v kancelárii, na záhrade či inom mieste podľa individuálnych predstáv. Ak sa však chladnička používa vonku, je veľmi dôležité nenechávať spotrebič priamo vonku a nevystavovať ho slnečnému žiareniu alebo vlhkosti. Špeciálna šikovná rukoväť vytiahnutá z krytu pomáha pri prenášaní chladničky. Zariadenie je možné použiť aj ako ohrievač. Prepínanie medzi funkciami prebieha prepínačom na zadnej strane a aktiváciu daného režimu signalizuje rozsvietená dióda.

 

 

Vlastnosti:

  • V lete sa bude skvele hodiť ako miesto na uskladnenie chladených nápojov, zmrzliny, ovocia, zeleniny a iných potravín. Účinne znižuje teplotu o 18-22°C v porovnaní s teplotou okolia. Zmestia sa do nej plechovky alebo fľaše s nápojmi do výšky 19 cm.
  • Vďaka funkcii ohrevu bude perfektný aj na jeseň a v zime - teplý snack alebo nápoj po hubárčení alebo zimnom bláznení? Žiaden problém!
  • Chladničku je možné použiť ako v aute (má štandardnú zásuvku so zásuvkou pre zapaľovač) tak aj v miestnostiach ako je kemping alebo domček na pozemku (má druhú zásuvku na pripojenie k elektrickej sieti ).
  • Malé rozmery umožňujú jednoduchú prepravu a skladovanie zariadenia. Nízka hladina hluku nespôsobuje nepohodlie počas prevádzky.
  • Proti nekontrolovanému otvoreniu chráni západková kľučka, nemusíme sa báť, že sa chladnička počas cesty otvorí a celý obsah vypadne a prestane chladiť. Vo vnútri je vyberateľná polička a vrecko na dvierkach.

 

 

Súčasť balenia:

  • chladnička
  • sieťový kábel
  • kábel zapaľovača do auta

 

 

Špecifikácie:

Farba: čierna

Výkon: 30W

Napájanie: 220-240V zo siete alebo 12V

Chladiaci výkon: 39-45W

Chladiaci výkon: -18-22°C vo vzťahu k teplote okolia

Vykurovací výkon: 37-43W

Vykurovací výkon: 55-65 ° C pomocou termostatu

Vonkajšie rozmery (dĺžka / šírka / výška): 23,5 / 17,5 / 25cm

Vnútorné rozmery (dĺžka / šírka / výška): 13/13 / 20 cm

Rozmery s balením (dĺžka / šírka / výška): 27/20 / 30 cm

Dĺžka kábla: 2m

Hmotnosť súpravy: 1,85 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie