OMBRE plyšový koberec v ružovej farbe

48,90 € 

TPK20

Hľadáte nevšedný koberec, ktorý zakryje studenú a prázdnu podlahu Vašej izby? Doprajte si aj Vy moderný a vo všeobecnosti obľúbený plyšový koberec, z ktorého nebudete chcieť zísť dole. Jeho jemné vlasové vlákna  budú potešením pre Vaše nohy a farebné prevedenie oživí Vašu izbu.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Plyšové koberce
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

  

Ponúkame Vám kusové plyšové koberce, ktoré už nebudete chcieť vymeniť za obyčajné. Ak zháňate koberec, ktorý svojimi farbami zničí všetku fádnosť a nehostinnosť miestnosti a zároveň Vás hebkosťou dotyku prekvapí pri každom prechádzaní, tak už  hľadať nemusíte. Bonusom je aj protišmykový materiál, ktorý Vám umožní bezpečné chodenie po koberci a dokonca si môžete na ňom nechávať krátke písané odkazy, pretože stačí urobiť len zopár ťahov prstom a správa je hotová!

Ku kobercom si z našej širokej ponuky môžete vybrať a doladiť aj chlpaté deky, chlpaté dekoračné obliečky na vankúšik, ale aj závesy alebo prikrývky na gauč.

 

Dĺžka vlasu: 3,5 cm 

 

 

Plyšový koberec nemusí tešiť len Vás, ale môže sa stať skvelým darčekom aj pre Vašich blízkych alebo priateľov. 

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaRužová
  • MotívBez motívu

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie