Akrylové zrkadlá na stenu

Množstvo:

41,30 € 

FLEL73

Tak ako sa my ľudia radi dozdobíme pekným šperkom a hodinkami, rovnako radi dotvárame aj interiér nášho bytu, či domu. Zrkadlá sú klenotom, vďaka ktorému bude Vaša izba vyzerať moderne a miestnosť, kde budú umiestnené, bude vyzerať väčšia, vzdušnejšia a priestrannejšia.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Okrúhle či oválne dekoračné nalepovacie akrylové zrkadlá sa perfektne hodia na stenu do predsiene, chodby, obývačky ale aj do spálne. Zrkadlá, ktoré v našej ponuke nájdete sú dekoratívne, čo znamená, že odraz, ktorý v nich vidíme je mierne skreslený. Neodporúčame preto, aby tieto zrkadlá boli využívané ako úplná náhrada klasických zrkadiel, pri ktorých je odraz presný a ostrý. Zrkadlá, ako dekorácia na stene, sa vám budú páčiť, ak chcete moderne a štýlovo dotvoriť Vašu izbu a nástenné obrazy nie sú presne tým, čo si predstavujete.

 

Výhodou dekoratívnych zrkadiel je tiež to, že na stenu sa nalepujú pomocou špeciálnej priloženej pásky a nie je tak potrebné do steny vŕtať akékoľvek diery, ktoré tam potom ostanú. Niektoré zo zrkadiel v našej ponuke sa skladajú z viacerých častí, preto, ak si chcete vytvoriť iný obrázok, ako je uvedené v šablóne, môžete sa realizovať. Keďže jednotlivé časti zrkadiel nie sú navzájom spojené, môžete pri aplikovaní akrylových zrkadiel na stenu popustiť uzdu svojej fantázii. Pri práci s týmito oválnymi nalepovacími zrkadlami sa nemusíte obávať poranenia. Materiál, z ktorého sú akrylove zrkadlá vyrobené, je nerozbitný, ľahký a hrany sú opracované tak, aby neboli ostré. Manipulácia s dekoratívnymi nalepovacími zrkadlami je tak bezpečná a kreatívna.


 

Šírka: 40 cm

Výška: 125 cm

Hrúbka: 3 mm

 

 

Dekoratívne zrkadlá sú vyrobené z talianského akrylového skla. Zrkadlá sú ľahké, nerozbitné a odraz v nich je mierne skreslený. Tieto zrkadlá sú vhodné len na dekoračné účely.


c


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Ochrana materiálu a montáž: zrkadlo na stenu aplikujete jednoducho, a to pomocou silnej obojstrannej lepiacej pásky, ktorá je umiestnená na zadnej strane zrkadla. K tomu, aby ste dosiahli dokonalý a presný ornament Vám pomôže šablóna a návod, ktorý nájdete v balení. Na povrchu zrkadla je tiež nalepená ochranná fólia, vďaka ktorej sa zrkadlo v krabici nijako nepoškriabe. Po umiestnení zrkadla na stenu odporúčame túto ochrannú fóliu zo zrkadla odlepiť.


nn


Balenie: dávame si záležať na tom, aby ste tovar, ktorý si objednáte, obdržali bez poškodenia. Zrkadlá preto balíme do hrubej kartónovej krabice.


vv

Vlastnosti:

  • MotívModerný