Zeleno biely obojstranný prehoz s motívom žltej orchidei

24,90 € 

MARNBM16

Chcete si vynoviť a zmodernizovať svoju spálňu? Uvažujete nad novým prehozom, ktorý  by hneď po vstupe do izby zaujal  každého? Máme pre Vás riešenie v podobe obojstranných prehozov s 3D potlačou, ktorá vyzerá veľmi realisticky. Stačí si už len vybrať medzi zvieracími a kvetovými motívmi.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Obojstranné prehozy na posteľ 3D
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

 

POZOR!

Motív tohto produktu je len priblížený detail na obrázku. Na produkte je v skutočnosti viacero takýchto obrázkov. A obliečky na vankúše s rozmerom 40x40 majú len fragment z daného motívu.

 

Prinášame Vám prehozy, ktoré neplnia len funkčnú úlohu, pretože Vám prikryjú posteľ, ale pôsobia aj ako umelecké dielo vo Vašej spálni. 3D obojstranné prehozy majú oproti bežným prehozom tú výhodu, že ponúkajú na výber dve strany s identickým vzorom. Ďalšou výhodou sú obrázky na týchto prehozoch, ktoré pôsobia veľmi živo, až máte pocit, akoby ste sa ocitli pri daných zvieratách alebo kvetoch. Odteraz bude Vaša posteľ vždy elegantne ustlaná, takže už nebudete mať žiadne stresy z nečakanej návštevy. K prehozom sú pribalené aj 2ks obliečok  na vankúše s rozmerom  40 x 40 cm s rovnakým motívom, ako je na prehoze, ale v zmenšenom prevedení.

Materiál, ktorý sa používa na výrobu týchto prehozov, je vysoko kvalitný, je odolný, stály, nežmolkuje sa, nezadrháva a je príjemný na dotyk. Celý prehoz je zabalený v plastovom obale s rúčkou. Vďaka tomuto baleniu môžete prehoz použiť aj ako skvelý darček alebo prekvapenie pre Vašich blízkych. Dá sa jednoducho skladovať, prenášať a hlavne vo Vašej spálni Vám nebude zaberať miesto po tom, ako ho vložíte do plastového obalu a zasuniete napríklad pod posteľ alebo ho odložíte do skrine.

 

 

Na priloženej foto prílohe produktu je zobrazený priblížený detail obrázku, ktorý sa nachádza na produkte. V skutočnosti sú tie obrázky menšie a na produkte je ich viacej.

Materiál: 100% mikrovlákno

Tolerancia rozmerov: +/- 3cm

Údržba: pranie v pračke do 40°C

Balenie prehozu: v plastovej taške na zips

 

 

K prehozu dostanete zdarma 2 kusy obliečok na vankúše s rozmerom 40 x 40 cm. Obojstranný 3D prehoz na posteľ je vhodný aj ako darček, pretože je dodávaný v plastovom obale.

Vlastnosti:

  • FarbaZelená
  • MotívKvetový