Akrylové deky teplé hnedej farby s potlačou

18,90 € 

DESIGN B

Hľadáte hrubé teplé deky, ktoré Vás zahrejú, keď je vonku chladno a sychravo? Počas chladných večerov strávených pri televízii či dobrej knihe Vám poslúži aj ako prikrývka na posteľ či deka na gauč? Tieto luxusné deky Vás prekvapia svojou kvalitou a tiež spracovaním.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Hrubé deky 160 x 210cm - akrylové
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Španielske deky sú hrubé, označujú sa tiež ako mäsité. Inak nazývané aj akrylové deky sú veľmi mäkučké a príjemné na dotyk, doslova sa s nimi máte chuť hneď prikryť. Deky a prikrývky z našej kolekcie sú vyrábané modernou technológiou, ktorá zaručuje životnosť a stálosť materiálov. Zmena odtieňov alebo starnutie farby pri opakovanom praní nehrozí. Farebné deky budú stále ako nové.

Tieto hrubé teplé deky majú široké využitie. Môžete ich využiť ako deky na gauč, deky na posteľ alebo prikrývku v chladných večeroch. Poslúži vám ako klasická deka pre deti aj dospelých alebo aj ako darček, z ktorého sa bude niekto tešiť ešte dlho. Aj po dlhej dobe používania sa deka nežmolkuje, môžete ju opakovane prať, nestráca svoju farbu, nevybledne. Jednoducho ideálny darček. Tieto kvalitné deky sú zabalené v plastovom obale. Môžete ju tak jednoducho skladovať alebo prenášať. Chcete ju vziať na chatu alebo na dovolenku? Žiaden problém. Plastová taška Vám to umožní, žiaden prach, pošpinenie pri prevážaní.


 

Šírka 160cm x dĺžka 210cm

 

100% polyester

 

Tolerancia rozmerov je +/- 3%.

Deka je hebká, mäkká a príjemne teplá.

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaHnedá
  • MotívAbstraktný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie