Ozdobný biely lampáš

15,90 € 

LAMPION 7A B

Patríte k ľudom, ktorí sa radi potešia maličkosťami? Ak áno, dekoratívne lampáše si Vo Vašom bývaní určite nájdu svoje miesto. Nechajte sa unášať príjemnou atmosférou dekoratívnych lampášov, ktoré zútulnia a skrášlia nielen Váš interiér, ale aj exteriér Vášho bývania.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Lampáše
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Zapálený lampáš na terase, príjemný letný vánok, hviezdy na oblohe, večer ponárajúci sa do tmy Vám vykúzlia jedinečnú a neopakovateľnú atmosféru. Pre navodenie takejto atmosféry sú dekoratívne lampáše ako stvorené. Z našej zaujímavej a pestrej ponuky lampášov si môžete vybrať z rôznych veľkostí, tvarov, farieb, ale aj spôsobov zavesenia.


Milovníci vintage štýlu si taktiež prídu na svoje. Umiestnenie však môžu nájsť aj ako bytové doplnky alebo pri vyššej dávke kreativity ich môžete využiť ako prostriedok dekorácie na ozdobné tekvice, orechy či farebné listy. Možnosti ich využitia sú však neobmedzené. Vychutnávajte si svetlo sviečky z lampáša, ktorý Vám navodí príjemnú, ale aj voňavú atmosféru. Voľba sviečok je na Vás, kombinovať môžete farebné, klasické biele alebo vonné sviečky. S touto nestarnúcou dekoráciou v podobe lampášov sa so západom slnka pre Vás deň končiť nemusí.

 

 

Výška: 25 cm
Dĺžka: 9 cm
Šírka: 9 cm 

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Sviečka nie je súčasťou lampáša.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBiela
  • MotívVintage