Tmavo zelené koberčeky do kúpeľne 50 x 70 cm

8,90 € 

TUTLAZ-08005

Stále hľadáte doplnok, ktorým by ste zútulnili chladný priestor svojej kúpeľne? Kúpeľňové predložky sú jasnou voľbou, ktorá Vám pri vstupe do Vašej kúpeľne vyčarí úsmev na tvári. V našom eshope nájdete množstvo farebných kombinácii,  medzi ktorými si určite vyberiete. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kúpeľňové predložky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Kúpeľňové predložky sú nevyhnutným bytovým doplnkom do Vašej kúpeľne, pretože štýlové prevedenie koberčeka Vám nie len skrášli kúpeľňu alebo toaletu, ale zároveň svojou protišmykovou spodnou stranou zabráni neželaným a nebezpečným pádom, ku ktorým na mokrej podlahe môže dôjsť. Veľký výber z farebných kúskov Vám umožňuje vybrať si správny odtieň, ktorý prinesie oživenie do chladného a často krát aj tmavého priestoru kúpeľne. Nemáte radi studenú podlahu pod nohami, keď vyjdete z vane alebo sprchovacieho kúta? Položte si pred ne moderný koberček vyrobený z vysoko akostnej priadze a doprajte svojim nohám mäkký a potrebný komfort.


 

Kúpeľňové predložky sú dostupné v rozmere:

šírka 50 x dĺžka 70 cm

 

Tolerancia rozmerov + / - 3%

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Vlastnosti:

  • FarbaZelená
  • Rozmery50 x 70 cm

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie