Zlatý fotorámik do každej izby

26,90 € 

CARAMEL RAM 02

Prirodzenou ľudskou vlastnosťou je zabúdanie. A práve preto sú fotografie také obľúbené. Moment, ktorý je zvečnený na papieri, nás kedykoľvek dokáže vrátiť späť do akejkoľvek situácie z minulosti. Ak je ale fotka v albume, málokto si na ňu spomenie. Rámčeky na fotku sú tu práve na to, aby sme mali chvíle, na ktoré radi spomíname stále na očiach.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Fotorámiky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Rámčeky na fotografie sú ideálnym doplnkom každého interiéru. Nezáleží na tom, či je Vaša domácnosť zariadená v modernom, vidieckom či retro štýle. Fotorámiky ako dekorácie pasujú všade. Často si nimi zdobíme police v obývačke či komody v spálni. Ak by sme spomienky, ktoré máme ukryté vo fotografiách, nechali založené v albume či v krabičke, časom by možno ostali zabudnuté.


Veď, ako často si otvoríte fotoalbum a len tak si zaspomínate? S dekoračnými fotorámčekmi môžete mať chvíle, na ktoré radi spomínate stále na očiach. Vložte do rámčeka fotografiu, ktorá Vám pripomenie milovanú osobu, dobrodružný výlet, svadbu alebo inú rodinnú oslavu. Vyčarte si úsmev na tvári pri každom pohľade na štýlový doplnok u Vás doma. Ten, nemusí mať dekoračnú funkciu len u Vás, ale určite poteší aj ako darček pre Vašich blízkych.

 

 

Rozmer rámčeka: 19 cm x 25 cm

 

hlinená keramika


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

 Na čistenie odporúčame používať len vlhkú handru.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaZlatá
  • MotívModerný