Chlapčenská osuška krémovej farby

11,10 € 

MARRDI16-KREM

Obyčajný kúpeľ. Každodenná rutina, ktorá sa s detskými uterákmi a osuškami stane pre Vaše deti potešením. Ich pokožka si bez pochyby zaslúži to najlepšie v podobe kvalitných materiálov. Osušky a uteráky z našej ponuky Vás určite ohromia svojou savosťou. Výber rozmerov a farieb je už na Vás.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Detské osušky a uteráky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Osušky a uteráky sú tým, s čím naša pokožka prichádza do kontaktu hneď po okúpaní. Preto by sme ich výberu mali venovať pozornosť, ktorú si zaslúžia. Záujem o ich správny výber, by mal byť o to väčší, ak ide o jemnú, detskú pokožku. Vyberte si z našej ponuky kvalitných, bavlnených osušiek a uterákov s motívmi, ktoré si deti zamilujú na prvý pohľad. Naše produkty sú príjemné na dotyk a vyznačujú sa výbornými sacími schopnosťami. S nimi sa už nemusíte obávať toho, že po vypratí, sa ich farba zmení na fádnu a vyblednutú. Využiť ich môžete nie len doma v kúpeľni, ale aj po šantivom kúpaní v bazéne či pri mori. Žiaľ, nevieme Vám zaručiť, že ich nebudete svojim deťom závidieť. Pri týchto uterákoch či osuškách sa budete chcieť aj Vy vrátiť späť do Vašich detských čias a zažívať tak príjemný pocit hebkého objatia. Bezstarostný svet Vašich ratolestí môžete rozšíriť aj posteľnými obliečkami a prehozmi. Vybrať si môžete zo širokej ponuky rozmerov, farieb a motívov, ktoré nájdete na našej stránke.

 

Upozorňujeme, že farby sú zobrazované podľa individuálneho nastavenia Vášho počítača.

Rozmerová tolerancia je  +/- 3%.

Materiál: 100% bavlna

 

 

Potešte svoje dieťa osuškou alebo uterákom s obľúbeným motívom, ktorý sa mu bude páčiť natoľko, že sa bude tešiť na každý kúpeľ.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBiela
  • MotívDetský

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie