Ozdobné hodiny na stenu ružovej farby

Množstvo:

38,30 € 

FLEZ110-8

Každý z nás má pravdepodobne hlboko v pamäti uložené hodiny, na ktorých sa ešte v detstve učil poznávať čas. Vytvorte takéto milé spomienky aj Vašim deťom. Detské hodiny na stenu svojími motívmi a vzormi potešia dokonca aj nás, dospelých, už na prvý pohľad.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Detské nástenné hodiny by mali patriť k výbave každej detskej izby. Práve, keď sú deti malé, získavajú základnú predstavu o čase, od ktorej potom závisí to, ako s časom budú pracovať v budúcnosti. Nástenné hodiny v detskej izbe sú tiež dôležitým prvkom v období, keď sa deti učia poznávať čas. V takomto prípade pre nich budú detské hodiny určite zaujímavejšie a lákavejšie ako obyčajné nástenné hodiny zavesené, napríklad v kuchyni. 


Detské ručičkové hodiny z našej ponuky sú vybavené mechanizmom, ktorý zabezpečuje ich tichý chod. V detskej izbe tak nebude počuť zbytočné tikanie, ktoré by mohlo Vaše dieťa pri spánku vyrušovať. Hravé vzory a tvary hodín na stenu detskej izby potešia Vaše ratolesti aj vtedy, keď im ich darujete k sviatku ako prekvapenie. 


  

Šírka: 25 cm

Výška: 28 cm

Hrúbka: 3 mm

 

 

Materiál hodín pozostáva z akrylového skla, ktoré obsahuje aj lesk. Je veľmi podobný klasickému sklu, s tým rozdielom, že je podstatne ľahší. Pri výrobe sa dbá na presnosť, dôkladnosť a precíznosť.


ff


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Hodiny obsahujú hodinový mechanizmus, v ktorom je osadené moderné elektronické zariadenie, ktoré zabezpečuje tichý chod - bez efektu tikania. Súčasťou balenia je aj batéria typu AA.


llll


Hodiny na pohyb kyvadla používajú moderný mechanizmus, ktorý je poháňaný samostatnou batériou typu AA. Na rozdiel od kyvadiel starého typu je toto kyvadlo tiché. Vzhľadom na skutočnosť, že kyvadlový pohon je od mechanizmu hodín oddelený, možnosť zastavenia kyvadla neovplyvňuje presnosť hodín.



Pri balení hodín sa kladie dôraz na to, aby nedošlo k poškodeniu a tovar Vám bol doručený bez chýb. Každý produkt je zabalený v hrubej kartónovej krabici.


kkk

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaRužová
  • MotívDetský

Podobné produkty

Vybrali sme pre Vás niekoľko alternatív, ktoré si zaslúžia pozornosť.