Kvalitný koberec do detskej izby s motívom sovičiek 140 x 200 cm

60,50 € 

TUTSOF-00111

Izba Vášho dieťatka už nemusí viac pôsobiť chladným a nevľúdnym dojmom. Zakúpte mu do jeho kráľovstva hračiek detský koberec, ktorý svojimi farbami a veselými motívmi premení celú miestnosť na krajinu fantázie.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Detské koberce
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Dôležitou súčasťou detskej izbičky je nepochybne koberec, ktorý  sprevádza Vaše dieťa už od lozenia po štyroch, pri prvých krôčikoch, keď utlmí  nevydarený pokus o chôdzu, až po časy hier, kedy najlepším priestorom je práve podlaha. Naše mäkké detské koberce Vám zabezpečia svojimi pestrofarebnými motívmi zvieratiek a  kvietkov príjemnú atmosféru a dopomôžu k rozvoju zmyslového vnímania u detí a podporia ich tvorbu predstavivosti. Umiestnite koberec pred posteľ a Váš drobček pri schádzaní z nej nebude pobehovať bosý po podlahe alebo do stredu miestnosti a umožnite mu tak dostatočný priestor na hry. Na našej stránke nájdete aj prehozy na detské postele, posteľné obliečky s obľúbenými detskými rozprávkovými postavičkami alebo obliečky na vankúšiky. Zariaďovanie detskej izby bude s nami zábavné a jednoduché.


 

šírka 140 cm x dĺžka 200 cm

 

100% polyester


Tolerancia rozmerov + / - 3%

Koberec je plyšový, ľahký a má protišmykovú podšívku.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení. 

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová
  • Rozmery140 x 200 cm

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie