Luxusné akrylové zrkadlo ruža

Množstvo:

56,60 € 

FLEL154C

Ozdobné nástenné zrkadlá sú prvkom, kde sa stretáva funkčnosť a dizajn. Váš interiér opticky zväčšia, presvetlia a zároveň sa stanú originálnym dekoračným doplnkom. Vyberte si dekoračné nalepovacie zrkadlá rôznych veľkostí, tvarov, štýlov a ukážte, že každý interiér môže byť jedinečný.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

V ponuke nájdete zrkadlá, ktoré sa na stenu aplikujú ako jeden celok ale aj zrkadlá, ktoré sú zložené z viacerých oddelených častí. Tie je možné na stenu rozložiť tak, ako sa to páči práve Vám. Každé zrkadlo tak v izbe vytvorí jedinečný a originálny dizajn. Obraz, ktorý tieto zrkadlá odrážajú je mierne skreslený, preto ich neodporúčame používať ako náhradu klasických zrkadiel, ale ako dekoračný predmet. Ozdobné nástenné zrkadlá sú vyrobené z akrylového skla, čo znamená, že sú ľahké, nerozbitné a jednoducho sa s nimi manipuluje.


Dekoratívne zrkadlá sú vyrobené z talianského akrylového skla. Zrkadlá sú ľahké, nerozbitné a odraz v nich je mierne skreslený. Tieto zrkadlá sú vhodné len na dekoračné účely.

 

Ochrana materiálu a montáž: zrkadlo na stenu aplikujete jednoducho, a to pomocou silnej obojstrannej lepiacej pásky, ktorá je umiestnená na zadnej strane zrkadla. K tomu, aby ste dosiahli dokonalý a presný ornament Vám pomôže šablóna a návod, ktorý nájdete v balení. Na povrchu zrkadla je tiež nalepená ochranná fólia, vďaka ktorej sa zrkadlo v krabici nepoškriabe. Po umiestnení zrkadla na stenu odporúčame túto ochrannú fóliu zo zrkadla odlepiť.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

 

Rozmer:

Výška: 150 cm

Šírka: 52 cm

Hrúbka: 3 mm

 

Vlastnosti:

  • MotívModerný