Zlatá dekoratívna váza s vyrezávaným ornamentom

48,90 € 

CARAMEL 06

Azda neexistuje domácnosť, kde by ste nenašli žiadnu ozdobnú vázu. Vázy z našej ponuky Vám dokážu, že aj dekoračný prvok, ktorý už berieme takmer ako tradíciu, môže byť moderný, štýlový a stále aktuálny. Váš interiér privedú k dokonalosti samé alebo naplnené voňavými kvetmi.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dekoračné vázy
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Dekoračné vázy patria v našich domácnostiach, v rámci bytových doplnkov, k základnému vybaveniu. Aj tradičné vázy ale môžu byť spracované netradične a vytvoria tak z Vašej obývačky, či inej miestnosti, jedinečný priestor, ktorý sa stane Vašim kráľovstvom. Vázy uložené na polici alebo na zemi dotvoria a skrášlia priestor, aj keď sú prázdne. Dojem z tohto bytového dekoračného doplnku ešte umocníte, ak do vázy naaranžujete kvety živé, umelé alebo rôzne dekoratívne doplnky, ako sú konáriky a podobne.


V našej ponuke nájdete vázy rôznych veľkostí a povrchových úprav. Svojich priaznivcov si získajú vázy jednoduchšieho vzhľadu, ale aj vázy ozdobené rôznymi ornamentami. Keramické vázy Vám ponúkajú širokú paletu tvarov v akých sú vyhotovené. Vieme, že na detailoch záleží, a preto si môžete vybrať taký kúsok, ktorý sa medzi Vašimi bytovými dekoráciami stane ikonou.

 

 

Výška: 40 cm

Priemer: 13 cm

 

hlinená keramika

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaZlatá
  • MotívModerný