Tmavo hnedý dámsky župan s mäkkými ponožkami a kapucňou veľkosť L/XL

25,90 € 

TUTKPL-01090-DB

Patríte medzi ľudí, ktorí sa radi cítia pohodlne? Keď si po náročnom a namáhavom dni v práci môžte najprv oddýchnuť vo vani a potom sa komfortne v župane usadiť s knihou na gauč alebo pred televízor? V takom prípade si určite prezrite ponuku dámskych županov rôznych strihov, dĺžok a farieb. Župan je nenahraditeľnou časťou každého dámskeho, ale aj pánskeho šatníka.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske župany
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Mnohí z nás, ak nás k tomu netlačia pracovné povinnosti, nepatríme medzi ranné vtáčatá. Ak Vás niekto prekvapí zvonením zvončeka aj v neskorších dopoludňajších hodinách, tak župan sa stáva záchranou na poslednú chvíľu. Spoľahlivo zakryje pyžamo, ale taktiež poskytne aj teplo, keď sa prebudíte do chladnejšieho počasia. Často mávate dni, keď nevystrčíte päty z domu? Práve vtedy sa chcete cítiť čo najviac komfortne, a aj preto Vám prinášame novú kolekcia mäkučkých dámskych županov, ktoré využijete nie len pre domácu pohodu, po sprche, ale aj pri bazéne, počas letnej či zimnej dovolenky alebo wellness pobytu.

Vyberte si z niekoľkých ponúkaných fantastických farieb a dĺžkových strihov s dlhým rukávom či s kapucňou alebo bez nej. Župan sa vďaka praktickému viazaniu v oblasti pása dokonale prispôsobí telu.


Materiál: 100% polyester  

Tolerancia rozmerov: +/-2%


ROZMER ABCD 
S/M 55 105 50 60  
L/XL 90 125 60 70  
           

 

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení a vlastností. Jemné rozdiely vo farbe môžu byť spôsobené kvalitou Vášho monitora alebo obrazovky. Aj napriek tomu Vás farby našich prikrývok prekvapia.


 

Blíži sa narodeniny alebo meniny Vašej polovičky? Obdarujte ju novým mäkkým županom, ktorý sa stane verným spoločníkom na niekoľko rokov nie len doma, ale aj pri cestách.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaHnedá
  • MotívBez motívu
  • VeľkosťL/XL

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie