Krémové dámske overaly na spanie s nórskym vzorom rozmer L

27,90 € 

TUTKIG-02002

Vieme, že prespíme približne tretinu života. A toľko času by sme nemali stráviť v nepohodlí a počas menej teplejších ročných období aj v chlade. Ak sa zvyknete v noci budiť kvôli zime, tak výber pyžama by ste nemali podceniť. Vyskúšajte niečo nové – dámsky pyžamový overal, ktorý Vás zakryje od členkov až po hlavu.


Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske pyžamové overaly
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Nie nadarmo sa pyžamo radí k tým najobľúbenejším kúskom odevu, pretože  symbolizuje blížiaci sa spánok a relax. Poznáme rôzne typy a štýly, ktoré sa nie vždy dajú jednotne nosiť počas celého roka. Pripravte sa s nami na chladné noci a večery. Vyskúšajte dámsky spací overal z kolekcie SNOW, ktorý Vám prinesie maximálny pôžitok z nosenia a nezameniteľný  pocit  komfortu. Tak prečo sa nenechať takto rozmaznávať? Vďaka mäkučkému a teplému supersoft mikrovláknu sa budete cítiť ako v bavlnke. Ďalšími výhodami je aj to, že materiál má dobré termoregulačné vlastnosti a nie je zdraviu škodlivý. Overal sa stane skvelým pomocníkom aj v prípadoch, ak sa počas spánku príliš prevaľujete a odhadzujete zo seba perinu, takže sa zbytočne nevystavujete chladu. Môžete si vybrať z rôznych farieb a piatich kombinácií nadčasového severského štýlu, ktorý je nosným prvkom celej kolekcie. Súčasťou dámskeho pyžama je aj kapucňa a veľké vrecká.   

 

Zapínanie overalu: zips

Materiál: supersoft mikrovlákno

 

 

Mnohí z nás práve pyžamo kupujú na Vianoce, ale aj na iné sviatky. Skúste prekvapiť úplne originálne - dámskym overalom na spanie.


Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová
  • MotívAbstraktný
  • VeľkosťL