Feng Shui má množstvo pravidiel a pre väčšinu ľudí, ktorí sa o jeho dosiahnutie snažia, je napriek snahe nemožné, aby ich vedeli zapracovať všetky. Napriek tomu si ukážeme aspoň niekoľko z nich, ktoré by mali pomôcť relaxovať vašej mysli a udržať rovnováhu v živote. 4 pravidlá feng shui pre spálňu:

FARBA

Svetlé farby sa do spálne príliš nehodia, pretože príliš "kričia". Viac sa hodia farby tmavé. Ak už musíte použiť svetlú farbu, pokúste sa jej použiť menej a vyvážiť ju tmavými prvkami.

PRVKY NAD POSTEĽOU

Vyhnite sa vešaniu ťažkých predmetov (napríklad ventilátory, svetlá,...) priamo nad posteľ. Fakt, že niečo ťažké visí nad vašou hlavou, nemusí pôsobiť príliš upokojujúco.

NÁBYTOK S OSTRÝMI ROHMI

Podľa feng shui by ste nemali pri posteli držať nábytok s ostrými rohmi. Ostré rohy sa podľa tejto filozofie správajú ako jedovaté šípy, ktoré nabúravajú energetické pole.

SKLAD POD POSTEĽOU

Nepoužívajte miesto pod posteľou na skladovanie a vyhnite sa posteliam, ktoré takýto odkladací priestor majú. TIež si nevyberajte postele, ktoré sú príliš nízko pri zemi. Podľa filozofie potrebuje energia voľne prúdiť okolo (a pod) postele. Ak tam bude blok, nebude môcť.

Máte skúsenosti s Feng shui? Napíšte nám ich na náš facebook.