Detské posteľné obliečky bavlnené s veľrybami

23,90 € 

MOW247D

Luxusné obliečky s nadčasovými vzormi a pestrými farbami dokážu za malú chvíľu Vašu spálňu vynoviť a oživiť. Ak sa radíte medzi ľudí, ktorí ak sa spomenie posteľná bielizeň, dávajú dôraz na kvalitu a dlhú životnosť materiálov, potom ste tu správne.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Bavlnené posteľné obliečky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Ak ste ranné vtáča a vstať z postele je pre Vás hračka, bavlnené obliečky z našej ponuky Vás možno v perinách udržia o minútku dlhšie. Prinášame Vám posteľné obliečky so živými vzormi. Posteľná súprava je balená v plastovom balení. Tieto obliečky na periny spravia z vašej spálne úplne iný svet. Bavlnené posteľné návliečky sú vyrábané z prvotriednych materiálov, ktoré Vám zaručia dlhú životnosť a stálosť farieb aj po častom praní. Tým potešia aj náročných zákazníkov. 

Tieto návliečky plnia nielen úžitkovú funkciu, ale aj dekoratívnu. Každý, kto vzhliadne Vašu vynovenú spálňu zostane v nemom úžase. Ponuka je široká. Nájdete u nás 3D posteľné obliečky, romantické posteľné obliečky, francúzske posteľné prádlo a ešte omnoho viac a v rôznych motívoch. Môžete sa jednoducho stať dizajnérom Vášho domova, pretože u nás si viete okrem posteľných obliečok zaobstarať aj prehozy na posteľ, závesy, deky a obliečky na vankúše. To všetko v živých a realistických farbách. 


 

 

šírka 140 cm x dĺžka 200 cm

šírka 160 cm x dĺžka 200 cm


V komplete posteľných obliečok sa nachádza:

obliečka na vankúš 70 x 80 cm

 

100% Bavlna


Odporúčame Vám nepoužívať chemické bielidlá a prať naruby

Tolerancia rozmerov + / - 3%

  

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Vlastnosti:

  • FarbaBiela
  • MotívPríroda a zvieratá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie