Teplé bavlnené deky béžovej farby 150x200 cm

24,10 € 

ROOHC3-TAUPE

Je Vám večer pri pozeraní televízie alebo čítaní kníh zima? Chýba Vám doplnok do Vašej obývacej izby či spálne? Tak ste u nás na správnom mieste. Ponúkame Vám bavlnené deky rôznych farieb a vzorov, čím Vaša miestnosť dostane nový nádych modernosti. Je na Vás či ich využijete len doma alebo sa stanú aj súčasťou Vašich výletov.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Bavlnené deky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

  

Bavlnená deka s modernými a nadčasovými vzormi je určite správna voľba pre každého, kto hľadá prikrývku v jemných a zemitých farbách. Prinášame Vám ponuku krásnych a kvalitných diek, ktoré majú nádych čoraz viacej obľúbeného severského motívu. Jednoduchý štýl, ktorý sa hodí do každého interiéru, premení izbu na útulné miesto, kde sa budete cítiť príjemne. Prikrývky môžete použiť ako prehoz na gauč alebo kreslo, ktorý pomôže zachovať Vašu sedačku čo najdlhšie bez zničenia alebo sa do nich môžete zavinúť, keď Vám bude počas letného večera na terase chladnejšie. Idete na výlet do prírody? Zoberte si deku so sebou a aj na zemi sa budete cítiť komfortnejšie.

 

Rozmer: šírka 150 x dĺžka 200 cm

Materiál: 100% bavlna

 

Skvelý dizajn a príjemný bavlnený materiál potešia každého, preto sa deka môže stať vďačným darom pre Vašich známych.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová
  • MotívPrešívaný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie